top of page
palau41.jpg
Nosotros

QUI SOM ?

Morphosis i Kammart Ensemble són dos conjunts de música instrumental i electroacústica amb músics professionals amb una reconeguda trajectòria artística tant a nivell nacional com internacional.


Kammart (creat i dirigit pel pel director Àlex Sansó), tot i interpretar música de diferents estils, neix i s’especialitza en el repertori a cavall entre el darrer postromanticisme cromàtic, on es comença a desmantellar el llenguatge tonal, i la música atonal, amb un especial interès per les obres més interessants i complexes del panorama musical. Per altra banda, Morphosis Ensemble és un conjunt de música electroacústica mixta coordinat pel pianista, compositor i artista sonor Joan BAGES I RUBI i dirigit pel director Àlex Sansó. És un conjunt de música de creació compromès en la música instrumental mixta (electroacústica).
 

“Morphosis Ensemble” és un conjunt format per una estructura variable de diversos intèrprets, músics i artistes. Ha actuat principalment a Espanya, Anglaterra, França i Luxembourg. L'any 2018/2019 va publicar el CD "Musiques elèctriques" amb "Ins Records". Va estrenar i gravar en un CD l'òpera electroacústica “IB” de Joan Bagés a Luxembourg gràcies a una coproducció amb l'Institut Ramon Llull. L'any 2021 va iniciar una nova producció anomenada RELOAD PROJECTS on va estrenar el projecte MOZART RELOAD dins de Tortosa Capital de la Cultura Catalana 2021. L'any 2022, juntament amb KAMMART ENSEMBLE, ha produït l'espectacle simfònic: “L'orquestra simfònica com a sintetitzador”.

palau59
Maestros

TOTS ELS PROJECTES

tortosa robert 12.jpg
ConciertoPara PreparadoPianoJohnCage.jpg
MOZART RELOAD
2021
CAGE RELOAD
2024

¡Gracias por tu mensaje!

bottom of page